21 Haziran 2011 Salı

Poperlör bir tatil

Evet ilk defa Suat ben Batu bir tatil köyüne tatile gittik. Bu tatili Ocak'tan ayarldık kendimize ve denizi ve cocuk aktiviteleri ve arkadaşların değerlendirmeleri sonucu Rixoz Tekirovaya gitmeye karar verdik :)

Başlayışı bile macera doluydu :) Senin nüfus cüzdanını unutunca az kalsın uçağa binemiyorduk. Apar topar taksiciyi aradık o da koşturarak nüfus cüzdanını şans eseri bende kalan ablamdan alıp havalimanına yetiştirdi ama son çağrı olarak anons ediliyordu uçak ve bizden sonra da zaten kapıları kapattılar :) Neyse böyle bir heyecanla tatile başladık...

Nasıl geçti diye sorarsan aslında güzeldi. Senin uyandıgın saatte uyanmak senin istediğin havuza gitmek senin istediğin şeyleri yapmak bir nebze yorucu bir nebze de eğlenceliydi. Kaydırakları adlandırdık mavi kay ve sarı kay diye. Sen babanın kucagında kaydın durdun ama kafanı hiç suya sokmak istemedin bu sefer. hatta kolluk da istemedin sürekli suda kucak istedin. Son günlere doğru biraz alıştın suya bizi bırakıp kenara tutunarak bir oraya bir buraya gittin ama bunu ancak son gün yapabildin :) Denizi hiç sevmedin çünkü hem taşlıklıydı hem de dalgalı. Bir de üstüne hemen derin olunca hiç sevmedin ve cok az girdin. Biraz terrible two yaşamadık mi? Biraz mı???? :) Terrible two nun peak yaptığı bir tatildi ama bir şekilde konuşarak seninle biraz ödün vererek biraz da bizim diretmemizle geçti. Bence tatilin ama en highlight olayı senin her höperlörü görüşünde POPORLÖR demen ve sürekli defalarca POPRLÖR SES deyip bize hoperlörü göstermen oldu. Ilk başlarda komik geldi güldük ama bu günde 10-15 e kadar çıkınca biraz yorucu olmaya başladı. Her sese poporlör ses dedin ve oraya gitmeye çalıştın :) Bu arada hoperlör adını sana öğreten ablama da buradan teşekkür etmek istiyorum :) Dilekoş teşekkürler artık her ses duyduğunda Batu poporlör deyip duruyor :)

Neyse güzel bir tatildi. Seninle 7x24 beraber olmak hep kokunu içime çekmek güzeldi. Bu arada ne kadar laf dinlemesen de ne kadar terrible two peak yapmış da olsa seninle hep gurur duydum sen çok hareketli ama bir o kadar da pozitifliğini hiç kaybetmedin.

0 yorum: