18 Ekim 2010 Pazartesi

Ahhh Deniz :)


Bu arada Tombul Peri blogum üzerinden çooook tatlı bir aile ile tanıştım. Deniz'in Mutfağı'nın yazarı ve güzeller güzeli 3 kızı :). Bir ailenin 3 kızı da güzel olur mu? Olurmuş onu gördüm. Bu kadar içten, sevimli, neşeli, ve eğlenceli bir aile daha görmedim. En minikleri Deniz ise benim gönlümü feth etti. İlk buluşmamızda kiş vardı, annesi Deniz'in eline bir kiş tutuşturdu bütün gün onu yemeye çalıştı ve hiç sesi çıkmadı. İkinci buluşmamızda annesi bize pizza yaptı. Bir dilimi eline tutuşturdu ve önce kendisininkini sonra emekleyerek masanın üstünde ablasının bırakığını yedi. Bu kadar sessiz, sevimli, dertsiz bir bebek hiç görmemiştim. Tabii yemek yemesi ve bu sakin hali beni kalbimden vurdu ve ben onu sana almaya karar verdim. Hatta resimlerinizi bile çektim :)

Mimi ve oyun grupları


Öğrenilen kelimelerin devamı geliyor :) mimi :) ne anlama geliyor diye düşünürsen tabii ki emzik , başka ne olacak?
Bu arada 2 haftadır oyun grupları başladı cumartesi günleri. Iraz abla geliyor ve hep beraber oyunlar oynuyoruz. İlk hafta kaselerden boncuk boşaltma & doldurma ve ayrıştırma oynadık. Hayvanların resimlerinden çıkardığı sesleri öğrendik. Küçük şeffaf kavanozların içine (kumbara gibi bir girişten) düğmeleri attık. Bu hafta ise parmak boyası yaptık (bakınız resimlere :)) balık tuttuk oltamızla ve krapon kağıtlarından hediyeleri açtık. Acaba senden daha çok ben mi eğleniyorum bu oyun gruplarında merak ediyorum :)
Haaaaa kelimeler arasında neeeeeee de var pardon haksızlık etmeyeyim sana şimdi :) Baban ya da ben birimiz ne deyince hemen sen de gayet aksanlı bir şekilde neeeeeeeee diyorsun :) nasıl hoşumuza gidiyor anlatamam.
Geceleri sarılacak uyuyoruz bu arada :) nasıl güzel bir duygu anlatılamaz. Bana doğru dönük yüzümü iki elinin arasına alınca dile benden ne dilersen oluyorum. Tatlım seni çok ama çok seviyorum :) iyi ki yapmışım(ız) seni :)
Nenne