19 Nisan 2011 Salı

Çişşşşş

Geçen hafta baban kardeşi İngiltere'den geldi diye evde kaldı. Evde kalmışken hadi oğlumun altını bağlamayayım dedi ve seni bütün gün bezsiz bir şekilde evde dolaştırdı. Bu arada gidip gelip 15 dakikada bir tuvalete götürdü. Sonuç; Senin bezsiz dolaşmanın keyfine alışman yavaş yavaş çişini tutman (ki 2 haftada sadece 2 kere kaçırdığını biliyorum) ve sonunda bana dün "çişşş" diye söylemen ve benim seni tuvalete götürüp hiçbir özel birşey yapmadan senin bezden kurtulman. Haa geceleri bağlıyoruz tabii ki bir de kakanı söylemiyorsun daha :) altına yapıp "pühhh koktuuu" demeyi tercih ediyorsun ama onu da hallederiz :)

Haftasonu seni ilk defa bezsiz cıkarttım dışarı, oyun grubuna gittik ve sen hiç kaçırmadın, oyundan sonra tuvalete yaptın çişini ve sağ salim eve döndük. Şu baban olmasa bu tip işleri herhalde ben hayatta yapamazdım :)

Bu arada senin bu gibi büyük ve önemli geçişleri sorunsuz atlatabilmene bayılıyorum. Umarım hayatında her sorunu böyle kolaylıkla ve emin adımlarla atlatırsın...

Seni seviyorum...

Mantıııııııı

Bir mantı videosu çektim ki dillere destan oldu :)

Hikayenin başından anlatayım... Pazartesi gecesiydi, Suat yine basket oyununda ben de seninle başbaşa evde. Yemek yaptırmamıştım Sevil'e aklımda Nazilli'den ısmarladığım mantılar vardı :) Mantıyı yaptım üstüne yogurt ve terayğında kızartılmış nane ve sonuç senin 2 tabak yiyişin. Hiç ellemedim seni hiç de karışmadım ve sen 2 tabak dolu dolu mantı yedin. Dikkat sen daha 2 yaşındasın hatta 25 aylık yani bu yaşta bile kendi kendine yemek yiyorsun ki bence bu muhteşem birşey. Seninle bu konuda gurur duyuyorum :)
Neyse yemek bitti ve sen o kadar yemenin yorgunluğu ile tabağının üstüne yığıldın :) tabağında 3 adet mantı kalmış, sen de o mantıları okşuyorsun :) Evet yanlış duymadın okşuyorsun...
O anı yakalayım diye koştum gittim kamerayı aldım ve bu mükemmel komik ve harika video çıktı :)

Seyret bakalım...

Haa not: En sevdiğim kısım bu videonun senin masadaki "döküldü" mantıları gördüğündeki yüz ifaden :)